Πολιτική Απορρήτου

Ποιοί είμαστε

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://pigitouspitiou.gr.

Πριν από την είσοδο στην ιστοσελίδα μας, είτε ως επισκέπτης, είτε ως χρήστης, καλούμε να διαβάσετε και να συμβουλευτείτε τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

  • Στοιχεία εταιρείας

ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.

ΧΟΝΔΡ.ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΑΚΩΝ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΣΑΝΤΩΝ & ΣΑΚΩΝ ΑΠΟ ΧΑΡΤΙ -ΧΟΝΔΡ.ΕΜΠΟΡ.ΠΛΑΣΤ/ΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΧΑΡΤΙΝΩΝ ΕΙΔΩΝ-ΧΟΝΔΡΟΥ ΧΑΡΤΙΟΥ ΠΕΡ/ΤΟΣ ΜΗ ΕΠΙΧ/ΝΟΥ

ΛΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΛΑΣΤ. ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

ΚΟΚΚΙΝΟΥ 7 – ΠΥΡΓΟΣ/ΑΡ.ΓΕΜΗ.: 158903225000

Α.Φ.Μ.: 801547367 – Δ.Ο.Υ.: ΠΥΡΓΟΥ

Email:pigitouspitiou.gr@gmail.com/site:www.pigitouspitiou.gr

 

  • Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας απευθύνεται κυρίως σε πελάτες χονδρικής αλλά και λιανικής πώλησης. Οι πελάτες χονδρικής για να προβούν σε αγορά προϊόντος και να βλέπουν τιμές χονδρικής πώλησης, μπορούν να κάνουν εγγραφή (όταν οι ίδιοι το θελήσουν εκουσίως) δίνοντας μας τα εξής προσωπικά στοιχεία: (επωνυμία επιχείρησης, είδος επιχείρησης, όνομα, επώνυμο, email, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., τηλέφωνο σταθερό, τηλέφωνο κινητό, διεύθυνση επιχείρησης, πόλη).

Ωστόσο, μπορείτε να εισέλθετε στην σελίδα μας ως απλός επισκέπτης, χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία.

Η εταιρία   “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.” δηλώνει ότι τα στοιχεία που ζητούνται από τους χρήστες διατηρούνται μόνο στην εταιρία και σε κανέναν άλλον εκτός από αυτή. Τα στοιχεία αυτά η εταιρεία μας τα χρησιμοποιεί για λόγους ενημέρωσης των πελατών της, στατιστικούς ή οικονομικούς λόγους. Ανά πάσα στιγμή ο κάθε πελάτης/χρήστης μας, μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας, για να ελέγξει, να επεξεργαστεί, ή να θελήσει την διαγραφή των προσωπικών στοιχείων του.

Σχόλια

Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα

Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

·         Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους

Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο

  • Τροποποίηση Όρων και Προϋποθέσεων

Η εταιρία  “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.” διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις  των συναλλαγών που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, χωρίς καμία προηγούμενη προειδοποίηση, ενημερώνοντας με την ανάρτηση των νέων όρων και προϋποθέσεων στην σελίδα της.

  • Πληροφορίες και προϊόντα

Η εταιρία  “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.” δεσμεύεται ως προς την ποιότητα, την πληρότητα και την ορθότητα των πληροφοριών που υφίσταται στην ιστοσελίδα www.pigitouspitiou.gr. Σε κάθε περίπτωση ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει, για τυχόν τεχνικά ή τυπογραφικά λάθη, περιγραφή ή τιμές προϊόντων, ακόμα και η διακοπή λειτουργίας της ιστοσελίδας λόγω ανωτέρας βίας, καθώς και η διαθεσιμότητα των προϊόντων. Ο κάθε επισκέπτης/χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει με την εταιρεία μας για την άμεση διευθέτηση και ενημέρωση αυτών.

Όταν κάποιος επισκέπτης/χρήστης  επικοινωνήσει με την εταιρεία μας για την αγορά ή την πληροφόρηση των προϊόντων, προτέρημα μας είναι η έγκυρη ενημέρωση διαθεσιμότητας ή την πρόταση αντίστοιχων προϊόντων, σε περίπτωση έλλειψης του συγκεκριμένου κωδικού, καθώς και την υφιστάμενη τιμή αυτού.

  • Αναγνώριση πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση σας είναι η καταχώρηση των εξής στοιχείων: όνομα χρήστη ή διεύθυνση email και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας(password), για να μπορείτε να έχετε πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

  • Απόρρητο Συναλλαγών

Η τήρηση του απορρήτου θεωρείται αυτονόητη. Τα προσωπικά στοιχεία που μας εμπιστεύεται ο κάθε χρήστης δεν αποκαλύπτονται ή δημοσιοποιούνται. Όλες οι πληροφορίες κρυπτογραφούνται και φυλάσσονται με απόλυτη ασφάλεια από την εταιρεία  “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.”

Αναλυτικά στοιχεία

Με ποιούς μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας

Για πόσο καιρό διατηρούμε τα δεδομένα σας

Εάν αφήσετε ένα σχόλιο, το σχόλιο και τα μεταδεδομένα του διατηρούνται επ’ αόριστον. Αυτό γίνεται ώστε να μπορούμε να αναγνωρίζουμε και να εγκρίνουμε αυτόματα τα σχόλια που ακολουθούν, αντί να τα κρατάμε σε ουρά συντονισμού.

Για χρήστες που εγγράφονται στον ιστότοπο μας, αποθηκεύουμε επίσης τα προσωπικά δεδομένα που καταχωρούν στο προφίλ χρήστη τους. Όλοι οι χρήστες μπορούν να βλέπουν, να επεξεργάζονται ή να διαγράφουν τα προσωπικά δεδομένα τους ανά πάσα στιγμή (εκτός από το να μπορούν να αλλάξουν το όνομα χρήστη τους). Οι διαχειριστές του παρόντος ιστότοπου μπορεί επίσης να βλέπουν και να επεξεργάζονται αυτές τις πληροφορίες.

Ποια δικαιώματα έχετε στα δεδομένα σας

Εάν έχετε λογαριασμό σε αυτόν τον ιστότοπο ή έχετε αφήσει σχόλια, μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε ένα εξαγόμενο αρχείο των προσωπικών δεδομένων που διατηρούμε για εσάς, συμπεριλαμβανομένων τυχόν δεδομένων που έχετε παράσχει σε εμάς. Μπορείτε επίσης να αιτηθείτε να διαγράψουμε τα προσωπικά δεδομένα που διατηρούμε για εσάς. Αυτό δεν περιλαμβάνει δεδομένα που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για διοικητικούς, νομικούς ή λόγους ασφαλείας.

Που θα σταλούν τα δεδομένα σας

Τα σχόλια επισκεπτών ενδέχεται να ελέγχονται μέσω ενός αυτοματοποιημένου συστήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας.

 

  • Αγορά προϊόντων

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας www.pigitouspitiou.gr παρέχει μια ποικιλία σε είδη οικιακής χρήσης, για πελάτες χονδρικής και λιανικής.

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση του κάθε επισκέπτη/χρήστη, έχουμε κατανείμει τα προϊόντα μας σε κεντρικές κατηγορίες, οι οποίες απαρτίζονται από υποκατηγορίες.

Ωστόσο, με τη χρήση του εργαλείου της «αναζήτησης», μπορεί κάποιος να έχει πιο   γρήγορο και  άμεσο αποτέλεσμα στο προϊόν που ψάχνει, καταχωρώντας συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά.

  • Επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα  που αγοράσετε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους.

Σε κάθε περίπτωση  θεωρείται απαραίτητο να επικοινωνήσετε άμεσα με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας μας “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.”, για τυχόν διαφορές στο προϊόν που έχετε παραλάβει ή αλλαγές που επιθυμείτε εντός (2) ημερών από την παραλαβή, διαφορετικά δεν θα γίνονται δεκτές οι οποιεσδήποτε αλλαγές.

Για να ζητήσετε αντικατάσταση στα προϊόντα που έχετε λάβει πρέπει να φέρουν τους εξής λόγους:

-Παραλαβή λανθασμένου κωδικού.

-Προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας.

-Λάθος στην τιμολόγηση, στην αποστολή, κατεστραμμένη συσκευασία ή με κακή συσκευασία.

Είναι απαραίτητο σε κάθε περίπτωση να τηρείται η άμεση ενημέρωση με την εταιρία  “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.”, να μην έχει χρησιμοποιηθεί το προϊόν, και να υπάρχει η απόδειξη της αpαιτιότητας των παραπάνω λόγων.  Επίσης, κατά την επιστροφή του προϊόντος πίσω στην εταιρία  “ΑΦΟΙ ΑΘ.ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΙ Ε.Ε.”,  θα πρέπει να συνοδεύεται με τα απαραίτητα έγγραφα (πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και ότι άλλο συνόδευε το προϊόν).