Καλέστε μας

2622 061026

YOUR CART

Η επιχειρηματική έναρξη των δραστηριοτήτων της εταιρείας ξεκινάει από το 1988 στο χονδρεμπόριο με διανομές και συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Τώρα πλέον είναι μια οικογενειακή επιχείρηση και αποτελείται από 5 αδέρφια (οικογένεια Αθανασίου Ζαφειρόπουλου) στους νευραλγικούς τομείς της επιχείρησης, πλαισιωμένη από εμπειρία 30 χρόνων και άξιους συνεργάτες (πωλητές – οδηγούς – αποθηκάριους – γραμματειακή υποστήριξη – λογιστές).

Φιλοσοφία μας είναι η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και μέσω αυτής η συνεχής ανάπτυξη λόγω της διάδοχης κατάστασης.

Στόχος της εταιρείας είναι η εδραίωση στην συνείδηση των πελατών της ως η αξιόπιστη λύση συνεργασίας λόγω του εκατέρωθεν σεβασμού και της επικαιρότητας των λύσεων που προσφέρει στην κάλυψη των επαγγελματικών αναγκών τους.

Η εταιρεία διαθέτει πάνω από 12.000 κωδικούς και μπορεί να καλύψει κάθε ανάγκη σας. Πάντα δίπλα στον επαγγελματία είναι η δύναμη των πωλητών μας, οι οποίοι επισκέπτονται τους πελάτες τους ο κάθε ένας στη περιοχή ευθύνης του, σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Η διαδικασία μας έχει ως γνώμονα την εξυπηρέτηση του πελάτη και την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησής του.

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται στο χώρο των πελατών μας με δικά μας μεταφορικά μέσα και χωρίς επιπλέον κόστος.

Διαφοροποιούμαστε στο χώρο, διότι θεωρούμε ότι καλύπτουμε το κενό μεταξύ της βιομηχανίας παραγωγής και του τελικού λιανοπωλητή επειδή είναι δύσκολο (λόγω κόστους μεταφοράς –μεγάλων ποσοτήτων – δέσμευσης κεφαλαίων – δέσμευσης αποθηκευτικών χώρων) να καλυφθεί εύκολα.

Στην μακρόχρονη πορεία μας έχουμε καταστήσει σαφές ότι η φιλοσοφία μας είναι σεβασμός στους πελάτες (όχι μόνο στα λόγια) και προσήλωση στη σχέση: ποιότητας – τιμής με δυνατό service προς τους πελάτες μας.

Από το έτος 2000 ξεκινήσαμε παράλληλα με το χονδρεμπόριο να δραστηριοποιούμαστε και στο χώρο του λιανεμπορίου με σεβασμό όμως στους πελάτες χονδρικής.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήσαμε σταδιακά τέσσερα καταστήματα λιανικής πώλησης σε ΠΥΡΓΟ (2 καταστήματα) – ΑΜΑΛΙΑΔΑ –ΓΑΣΤΟΥΝΗ, σε νευραλγικά σημεία των πόλεων αυτών.

Κάθε συνεργάτης μας (υπάλληλος – προμηθευτής – πελάτης) επιλέγεται προσεκτικά για να πληρεί τα στάνταρ που πρέπει να έχει, ώστε η συνεργασία μαζί του να είναι αμοιβαία επωφελής και σε βάθος χρόνου.

Αναπόφευκτα πλέον οι προμήθειες εμπορευμάτων γίνονται με άμεση εξόφληση (μετρητά), πράγμα το οποίο μειώνει συγκλονιστικά το κόστος απόκτησης και συνεπώς εξασφαλίζουμε τα απαιτούμενα κέρδη για την λειτουργία της επιχείρησης και μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας αντικειμενικά πολύ καλές τιμές.

Κλείνοντας την παρουσίαση της επιχείρησής μας θεωρούμε σκόπιμο να σας τονίσουμε πως αρχή μας, όπως και αρχή κάθε ανθρώπου που σέβεται τον εαυτό του είναι οι ξεκάθαρες σχέσεις με τους πελάτες μας, χωρίς συμφωνίες ιδιαίτερες έτσι ώστε, ότι  μπορούμε να προσφέρουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί στην αγορά, να το προσφέρουμε αδιακρίτως σε όλους τους πελάτες μας.

Γραφτείτε στο Newsletter μας!

  Με την πραγματοποίηση παραγγελιών μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να επωφεληθείτε με ειδικές εκπτώσεις και προσφορές.

  Επιπλέον οι περιοχές που καλύπτουμε με την διανομή μας είναι οι νομοί Ηλείας – Αχαΐας – Μεσσηνίας – Αρκαδίας – Κορινθίας – Ζακύνθου.

  Απευθυνόμαστε:

  Super Market - Παντοπωλεία 100%
  Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστεία 95%
  Είδη Οικιακής Χρήσης 100%
  Ιχθυοπωλεία 95%
  Ιχθυοπωλεία 95%
  Καφέ - Εστίαση - Ψητοπωλεία 95%
  Κρεοπωλεία 95%
  Ξενοδοχεία 95%
  Οπωροπωλεία 95%

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ

  • 1. Προσφέρουμε ανταγωνιστικές τιμές.
  • 2. Διαθέτουμε πάνω από 12.000 κωδικούς για να επιλέξετε
  • 3. Το 90% των προϊόντων μας είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτα.
  • 4. Δωρεάν Μεταφορικά.
  • 5. Κοινή Τιμολογιακή Πολιτική για όλους.

  ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

  ΜΕ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ!!!

  Για να δείτε τιμές και να πραγματοποιήσετε παραγγελίες θα πρέπει να κάνετε εγγραφή πατώντας εδώ και εμείς θα σας στείλουμε email με τις οδηγίες και τον κωδικό πρόσβασης.